fbpx
Recepty od TuGuS masem

Čevabčiči

500 g mletého masa, 2 vetší cibule, 5 stroužků česneku, ½ lžičky jedlé sody, 1 lžička soli, 1 lžička mleté sladké papriky, špetka chilli, pepř, sádlo na smažení, plnotučná hořčice  

Maso dáme do větší mísy. Přidáme 1 nadrobno pokrájenou cibuli, drcený česnek, jedlou sodu, sůl, mletou papriku, chilli, pepř a vše promícháme. Mokrýma rukama pak tvarujeme menší válečky, které smažíme na sádle ze všech stran. Podáváme bramborem, s hořčicí a cibulí nakrájenou na tenká kolečka.

Počet porcí: 4
Doba přípravy: 20 minut
Orientační cena: 100 Kč

 

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.