fbpx
OstatníRecepty od TuGu

Tvarůžková pomazánka

100 g másla pokojové teploty, špetka soli, 220 g žervé, 250 g vyzrálých tvarůžků, 1 červená cibule, ½ lžičky drceného kmínu, ½ svazku pažitky

Másla prošleháme se solí a vmícháme žervé. Přidáme nahrubo nastrouhané tvarůžky, najemno pokrájenou cibuli, drcený kmín, nadrobno pokrájenou pažitku a vše promícháme. Pomazánku natíráme na chleba nebo topinky a ozdobíme kolečky cibule.

Počet porcí: 2–3
Doba přípravy: 20 minut

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.