fbpx
Recepty od TuGuSaláty

Salát s fenyklem a krůtím masem

250 g uzeného krůtího masa, 1 ledový salát, ½ bulvy fenyklu, 1 hrst malých rajčátek, 2 červené papriky

Zálivka: 3 lžíce olivového oleje, 2 lžíce hrubozrnné hořčice, 1 lžíce vinného octa, 1 lžíce cukru moučka, sůl, pepř

Krůtí maso nakrájíme na malé kousky. Ledový salát omyjeme a nakrájíme. Z fenyklu odřízneme tuhý střed a nakrájíme na tenké nudličky. Rajčátka nakrájíme na poloviny a papriky nakrájíme na malé kousky. Vše promícháme ve větší míse a připravíme zálivku. Olivový olej prošleháme s hořčicí, vinným octem, moučkovým cukrem, solí a pepřem. Salát zakápneme zálivkou a podáváme s čerstvým pečivem.

Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.