fbpx
Recepty od TuGuS masem

Rychlý hamburger

500 g hovězího mletého masa, sůl, pepř, ½ lžičky mletého chilli, olej na smažení, 4 burgerové housky, 4 plátky sýra, 1 baby salát, 4 lžíce tatarské omáčky, 4 nakládané okurky, hrst cherry rajčátek, 1 červená cibule

Mleté maso pořádně promícháme se solí, pepřem, chilli kořením a rukama vytvarujeme 4 placky. Osmažíme je na oleji, asi 5 minut z každé strany. Zatím krátce v troubě rozpečeme burgery, překrojíme je a na spodní díl položíme plátek sýra, listy salátu, rozetřeme tatarskou omáčku, rozložíme, plátky okurky, plátky rajčátek, tenké proužky cibule a navrch položíme osmažené maso. Přiklopíme vrchním dílem burgeru a dozdobíme.

Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40 minut
Orientační cena: 120 Kč

 

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.