Rychlá čína a domácí hranolky
500 g vepřového masa (plec), 5 lžic sójové omáčky, 4 lžíce worcesterské omáčky, 2 lžíce solamylu, olej na smažení, 1 cibule, ¼ celeru, 1 pórek, 2 zelené papriky, sůl, pepř, chilli, ústřicová omáčka na dochucení
Maso nakrájíme na nudličky, přidáme po lžíci sójovou a worcesterskou omáčku, solamyl a vše promícháme. Maso osmahneme zprudka na oleji, chvíli opékáme, a když je maso téměř měkké, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, na proužky pokrájený celer, pórek a papriku. Směs dle potřeby podlijeme vodou, ochutíme solí, pepřem, chilli, zbylými omáčkami a za občasného míchání opékáme ještě asi 10 minut. Brambory nakrájíme na hranolky, osolíme je, pokapeme olivovým olejem a upečeme v horkovzdušné troubě.
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40 minut