fbpx
OstatníRecepty od TuGu

Datlové raw tyčinky

400 g datlové pasty, 1 hrst lískových oříšků, 1 hrst pekanových oříšků, 1 hrst makadamových oříšků, 1 hrst sušených meruněk, 1 hrst ovesných vloček 

Datlovou pastu pokrájíme na menší kusy, vložíme do mísy a přidáme nahrubo posekané všechny ořechy, na malé kousky nakrájené meruňky a ovesné vločky. Vše spolu důkladně rukama zpracujeme v kompaktní hmotu, rozdělíme ji na 10 stejných dílků a vytvarujeme z nich tyčinky. Každou tyčinku zabalíme do kousků pečicího papíru a převážeme provázkem. Takto uchováme v chladu i několik týdnů.

Počet kousků: 10
Doba přípravy: 20 minut
Orientační cena: 150 Kč  

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.