fbpx
Recepty od TuGuS masem

Babiččiny domácí fleky

1 balení domácích babiččiných fleků, 800 g uzené krkovice, 1 cibule, sádlo na vymazání, 4 vejce, sůl, pepř, kyselá okurka na ozdobu 

Fleky uvaříme dle návodu ve slané vodě. Uzené maso povaříme s cibulí ve větším množství vody asi 30 minut. Maso vyjmeme, obereme a nakrájíme na kostičky. Těstoviny promícháme s masem a vložíme do pekáčku vymazaného sádlem. Vše zalijeme vejci rozmíchanými se solí a pepřem. Vložíme do trouby a zapékáme při 180 °C asi 30 minut. Podáváme s kyselou okurkou.

Počet porcí: 6
Doba přípravy: 90 minut
Orientační cena: 120 Kč  

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.