fbpx
Recepty od TuGuS masem

Vinná klobása s medem a balzamikem

600 g vinné klobásy, 2 lžíce hladké mouky, sádlo na smažení, 3 lžíce tekutého medu, 3 lžíce balzamikového octa, špetka soli, několik snítek čerstvého tymiánu, 100 g vlašských ořechů

Vinnou klobásu rozdělíme na 3 části, každou svineme a spojíme špejlí. Klobásy obalíme v hladké mouce a zprudka smažíme na sádle z obou stran. Klobásy přendáme do pekáčku. Med prošleháme s balzamikem, solí a lístečky tymiánu. Klobásy směsí potřeme a posypeme nahrubo nasekanými ořechy. Pečeme v předehřáté troubě při 170 °C asi 20 minut. Podáváme s čerstvou bagetou.

Počet porcí: 2–3
Doba přípravy: 30 minut

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.