fbpx
Recepty od TuGuS masem

Vepřové výpečky

Maso:800 g vepřového bůčku bez kosti, sůl, pepř, kořenicí směs na pečená masa, 3 stroužky česneku, 1 cibule, 100 ml vody 

Maso nakrájíme na stejnoměrné kostky, osolíme ho, opepříme, posypeme kořenicí směsí, potřeme prolisovaným česnekem, přidáme na kousky pokrájenou cibuli a promícháme. Vše vložíme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme při občasném podlévání při 200 º C dokud není maso měkké a křupavé. Podáváme s dušeným zelím a bramborovým či houskovým knedlíkem.  

Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut + pečení
Orientační cena: 120 Kč

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.