fbpx

Lesní houby s těstovinami a hráškem

500 g lesních hub, 2 lžíce másla, 1 hrnek mraženého hrášku, 1 lžička kmínu, 400 g uvařených těstovin, sůl, ½ svazku petrželky 

Houby očistíme a nakrájíme na malé kousky. Na pánvi rozehřejeme máslo, houby osmažíme a vmícháme kmín. Trvá to asi 10 minut. Mezitím mražený hrášek propláchneme vroucí vodou a necháme okapat. K houbám vmícháme sůl, přidáme okapaný hrášek a nadrobno nasekanou petrželku. Vše za stálého míchání prohřejeme a ihned podáváme.

Počet porcí: 3 – 4
Doba přípravy: 20 minut
Orientační cena: 50 Kč (bez lesních hub)

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.