fbpx
OstatníRecepty od TuGu

Kuřecí wrap

500 g vařeného kuřecího masa (z vývaru bez kostí), ½ hlávky červeného zelí, 2 lžíce oleje, 2 lžičky kořenicí směsi na souvlaki, 1 lžička mletého římského kmínu, 2 lžičky sladké papriky, sůl, 1 zakysaná smetana, 3 stroužky česneku, špetka mletého pepře, 1 cibule nahrubo pokrájená, 6 pšeničných tortill 

Maso natrháme na malé kousky. Zelí nastrouháme najemno. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme koření, chvilku ho necháme rozvonět, pak vmícháme kuřecí maso a vše prohřejeme. Pak směs osolíme. Zakysanou smetanu ochutíme solí, pepřem a vmícháme prolisovaný česnek. Na tortillu rozložíme masovou směs, nastrouhané zelí, přidáme trochu smetanového dipu, trochu cibule a tortillu zabalíme do balíčku. Ten vložíme do rozpáleného toustovače, případně na rozpálenou suchou pánev a necháme chvíli, aby se vše prohřálo.

Počet kousků: 6
Doba přípravy: 30 minut

 

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.