fbpx
Recepty od TuGuSaláty

Rajčatový salát s vařeným candátem

250 g candáta (filety), sůl, 5 kuliček černého pepře, 5 kuliček nového koření, 1 bobkový list, 1 malá cibule, 2 hrsti malých barevných rajčátek, 2 šalotky, šťáva z 1 limetky, 1 hrst černých oliv bez pecky, čerstvý koriandr dle chuti, pepř 

Rybu omyjeme, vložíme do hrnce s vodou, přidáme sůl, kuličky pepře, nového koření, bobkový list, cibuli a vše povaříme asi 10 minut. Rajčata nakrájíme na klínky, vložíme do mísy a přidáme nadrobno pokrájené šalotky, limetkovou šťávu, olivy, nasekaný koriandr, sůl, pepř a zlehka vše promícháme. Salát rozdělíme do 2 misek a navrch rozložíme kousky povařeného candáta.

Počet porcí: 2
Doba přípravy: 20 minut

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.