fbpx

Lečo s pikantní klobásou

2 -3 lžíce sádla, 1 červená cibule, 2 stroužky česneku, 5 zelených paprik, 1 červená paprika, 5 rajčat, sůl, pepř, špetka chilli, 2 nožičky pikantní klobásy, hrst petrželky

Na polovině sádla opečeme pokrájenou cibuli a česnek. Papriky zbavíme semen a nakrájíme je na menší kousky. Přidáme je k cibulce, chvíli opékáme, pak přidáme nakrájená rajčata, směs osolíme, opepříme, přidáme chilli koření dle chuti a za občasného míchání necháme asi 5 -10 minut opékat. Zatím na jiné pánvi opečeme na zbytku sádla na kolečka pokrájené uzeniny, vmícháme je do zeleninové směsi a posypeme petrželkou.

Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Orientační cena: 100 Kč

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.