fbpx
Recepty od TuGuS masem

Grilovaný pstruh s bylinkovým máslem

4 čertví pstruzi, sůl, pepř, 150 g másla pokojové teploty, 1 lžíce koření na bylinkové máslo, 1 stroužek česneku, limetka nebo citron na ozdobu

Ryby omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Zvenku i zevnitř je osolíme a opepříme. Máslo vložíme do misky, přidáme kořenicí směs a vše prošleháme. Bylinkové máslo pak vetřeme do vnitřku pstruhů a poklademe navrch. Z pevného alobalu vytvoříme 4 vaničky, do kterých ryby uložíme a takto grilujeme nejlépe v přiklopeném grilu asi 15 minut. Před podáváním ozdobíme limetkou.

Počet porcí:  4
Doba přípravy: 40 minut
Orientační cena: 270 Kč  

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.