OstatníRecepty od TuGu

Avokádový toast s vejcem

8 plátků toastového celozrnného chleba, kousek másla, 2 vejce, 1 lučina, 1 vyzrálé avokádo, sůl, pepř, kousky salátu na ozdobu

Toastový chleba zlehka potřeme máslem a opečeme v toustovači. Zatím vejce vložíme do studené vody, přivedeme k varu, povaříme 2 minuty a krátce zchladíme studenou vodou. Vejce oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny. Opečený chleba pomažeme lučinou, poklademe plátky avokáda, kousky vajec, vše osolíme, opepříme a ozdobíme kousky čerstvých salátových lístků. Ihned podáváme.

Počet porcí: 2–3
Doba přípravy: 20 minut  

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.