Recepty od TuGuS masem

Fazole s párky z jedné pánve

12 malých vídeňských párečků, 2 lžíce olivového oleje, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 400 g bílých fazolí ve slaném nálevu, 800 g loupaných krájených rajčat, 1–2 lžíce třtinového cukru, sůl, pepř, chilli dle chuti, čerstvá petrželka

Nejprve si nařízneme všechny párečky, aby nepopraskaly. Pak je postupně osmahneme ve větší pánvi na oleji. Dáme je stranou a na vysmahlém tuku opečeme nadrobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Přidáme propláchnuté scezené fazole a vmícháme krájená rajčata. Směs ochutíme třtinovým cukrem, solí, pepřem, chilli kořením a vše dusíme asi 20 minut. Před koncem vrátíme na směs párečky, aby se prohřály. Podáváme posypané čerstvou petrželkou.

Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 minut
Orientační cena: 200 Kč

 

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *