fbpx

Kuřecí rolka plněná šunkou a sýrem

4 kuřecí prsní řízky, sůl, pepř, 8 plátků vepřové šunky, 8 plátků ementálu, hladká mouka na obalení, 2 vejce, strouhanka na obalení, olej na smažení 

Maso naklepeme mezi dvěma potravinářskými fóliemi. Odstraníme vrchní fólii a maso osolíme, opepříme a na každý plát masa rozložíme 2 plátky šunky a 2 plátky sýra. Pomocí spodní fólie maso svineme do rolky a pevně zabalíme do fólie. Takto uložíme alespoň na 30 minut do lednice. Odstraníme fólii a rolky pak důkladně obalíme v hladké mouce, v rozšlehaném vajíčku a ve strouhance. Pomalu smažíme v dostatečném množství oleje ze všech stran dozlatova, aby se maso dostatečně propeklo i uvnitř. Pak rolky nakrájíme na plátky a podáváme se šťouchanými brambory.

Počet porcí: 4
Doba přípravy: 1 hodina
Orientační cena: 180 Kč

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.