Rajčatový salát s vařeným candátem
250 g candáta (filety), sůl, 5 kuliček černého pepře, 5 kuliček nového koření, 1 bobkový list, 1 malá cibule, 2 hrsti malých barevných rajčátek, 2 šalotky, šťáva z 1 limetky, 1 hrst černých oliv bez pecky, čerstvý koriandr dle chuti, pepř
Rybu omyjeme, vložíme do hrnce s vodou, přidáme sůl, kuličky pepře, nového koření, bobkový list, cibuli a vše povaříme asi 10 minut. Rajčata nakrájíme na klínky, vložíme do mísy a přidáme nadrobno pokrájené šalotky, limetkovou šťávu, olivy, nasekaný koriandr, sůl, pepř a zlehka vše promícháme. Salát rozdělíme do 2 misek a navrch rozložíme kousky povařeného candáta.
Počet porcí: 2
Doba přípravy: 20 minut