Recepty od TuGuSaláty

Salát s řepou, vejcem a nivou

4 hrsti salátových lístků, 2 uvařené řepy, 4 vejce natvrdo, 100 g nivy, hrst pekanových ořechů, sůl, pepř, balsamiková redukce

Salátové lístky opláchneme a necháme okapat. Řepu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Promícháme ji se salátem a směs rozdělíme do 4 talířů. Do každého talíře dáme 1 nakrájené vejce, posypeme nastrouhanou nivou, přidáme nasucho opražené pekanové ořechy, dochutíme solí, pepřem a zakápneme balsamikovou redukcí.

Počet porcí: 4
Doba přípravy: 15 minut
Orientační cena: 100 Kč

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.