Recepty od TuGuS masem

Pečený kapr na kmíně

4 podkovy kapra, sůl, kmín, hladká mouka na obalení, 70 g másla, 2 stroužky česneku, kousek rozmarýnu 

Rybu omyjeme, osušíme v papírové utěrce, z obou stran osolíme a okmínujeme. Kousky obalíme v hladké mouce, rozložíme do pekáčku, poklademe plátky másla, přidáme celé oloupané stroužky česneku, rozmarýn. Za občasného podlévání pečeme při 180 °C asi 30 – 40 minut. Podáváme s pečenými plátky brambor a kouskem citrónu.

Počet porcí: 4
Doba přípravy: 1 hodina    

Sdílejte tento článek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nenech si ujít nové tipy na výlety! Přihlaš se k odběru novinek od TuGu a dostávej upozornění na nové články do e-mailové schránky.

Vaše údaje udržujeme v bezpečí a s nikým dalším je nesdílíme. Váš e-mail využijeme pouze k přihlášenému odběru novinek z webu Turistický gurmán.